A minap a konkurencia egyik tanulója kiképzés közben sajnálatosan elhunyt. Ez azért még itt sem része a normális ügymenetnek, úgyhogy a rendőrség betiltotta a merülést egy teljes napra. Mivel Andris velem volt, az idő hasznos eltöltése végett kulturális kirándulásba fogtunk a viszonylag limitált lehetőségek keretei között. Megtekintettük a hatalmas Shiva szobor alatti mesterséges barlangban található kiállítást.

1-shiva.jpg

Ez fény- és hangshow keretében hivatott bemutatni Murudeshwar teremtését. Szigorúan kannada nyelven. Nem állítom, hogy mindent pontosan értettem, de ami átjött, azt érdemesnek tartom megosztani veletek.

Az erősen skizoid lakó megpróbálja megtartani a súlyosan beázott plafont, amíg megérkezik az a kurva Jenő, a társasház mindenese.

photo0059.jpg

A szomszédban a dagadt eunuch hülyegyerek kornyikál egy falból kiálló kéznek, miközben a figyelmeztető táblát ignoráló boci a hülyegyerek hónaljszagától transzállapotba kerül.

photo0062.jpg

A lakó pszichés betegségének magyarázataként bemutatja Keith Richards rajongó, szinesbőrű, jól smároló feleségét, akinek kedvenc időtöltése a kezeskedés és rumbatöközés közben is tud villanykörtét cserélni.

photo0060.jpg

A lakó Csernus doktor iránymutatását követve felismeri, hogy minden fejben dől el és bevállalja.

photo0061.jpg

A már nem annyira skizoid, de még erősen nyugtatófüggő lakó végül inkább jól fejbebassza a dagadt eunuch hülyegyereket, csak kussoljon már. A tehén még mindig rosszul van.

photo0063.jpg
Aztán létrejött Murudeshwar. Nem csoda, hogy így néz ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://papucsallat.blog.hu/api/trackback/id/tr725116071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása