Gagyi logo.JPG

Kihűlt Barátságot Szanáló (KiBaSZ) Csomag

Úgy érzi, hogy házastársa, partnere, barátja, kollégája becsapta, megcsalta? Ajándékozza meg Őt egy felejthetetlen búvárélménnyel!
Az elmélyült szakmai ismeretek, valamint többéves gyakorlat birtokában, apró részletekig megtervezett eligazítás, továbbá a műszerek megfelelő elrendezése – melynek következtében azok a vendég számára a merülés során elérhetetlenné válnak – biztosítja a bátor jelentkező teljes kiszolgáltatottságát. Ezzel munkatársaink e speciális igényeket kielégítő Csomag kivitelezése során maximálisan visszaélnek.
Válasszon tetszése szerint (akár kombinációban is) a szeretett személy karakterének legmegfelelőbb lehetőségek közül:

  • Palackcsap részleges vagy teljes elzárása (prolongálható és/vagy ismétlődő halálfélelem)
  • Gyorsmerülés specialitás (éles fülfájdalom, dobhártyarepedés, esetleg tartós halláskárosodás)
  • Maszkelhagyás üregbeszorulással vagy anélkül (végleges víziszony kialakulása)
  • De Luxe kategóriában: a vendég elvesztése

A jelentkezéshez, előkészítéshez szükséges, bemutatómerüléseknél alkalmazott brosúrákat, a szokásos, apróbetűs, szuahéli nyelvű Felelősségátvállalási Nyilatkozatot, valamint az áldozat kárára elsüthető vicceket tartalmazó, a merülést vezető munkatárs által dedikált gyűjteményt ingyenesen bocsátjuk rendelkezésre, illetve azok letölthetők a www.vizalattmegszopod.hu szakoldalról is.

Is-scuba-diving-safe-300x293.jpg
Búvárkodási Kedvet Oltó (BUKO) Csomag

Kedves Hölgyem!
Unja már, hogy férje, barátja alig várja a hétvégét és akár már csütörtökön autóba pattanva elszáguld az Adria irányába búvárkodási célzattal? Fárasztónak találja, hogy valamennyi közös nyaralásukra a világ valamely, búvárkodásra is alkalmas pontján kerül sor és a gyertyafényes vacsora során kedvese nyálkás élőlényekről és merülési profilokról beszél?
Álljon a sarkára és rendelje meg számára Csomagunkat!


A BUKO lebonyolítására egy tetszőlegesen kiválasztott, szokásosnak látszó búvárhétvége során kerül sor. Oktatóként fellépő munkatársunk, a megfelelő lélektani pillanatban mintegy elejti, hogy a napokban egy egészen különleges merülésre készülünk, amin persze csak a legprofibbak és a belső emberek által ajánlott más búvárok vehetnek részt. A tapasztalatok szerint extázisba eső célszemélyt rövid kérlelést követően kollégánk felveszi a „listára”.

Magára a merülésre legkésőbb a következő nap este kerül sor. Ekkor világossá válik, hogy a programot eredetileg vezetni hivatott mesteroktató és csapata sajnálatos búvárbaleset folytán nem tud jelen lenni. Vendégünk és munkatársunk ennek ellenére nem mondják le a merülést, amennyiben szükséges, ehhez a már többször bevált „ne legyél már punci mer’ megmondom a csajodnak” illetve „addig lúzerkedel, míg örökké bánni fogod, csupor” szlogeneket vesszük igénybe.
Technikailag egy éjszakai, 40 méter alatti barlangmerülésről van szó, igen látványos, de veszélyes, csak éjjel mozgó óriásmurénák ígéretével. A kihajózás alatt folytatott beszélgetés során ki fog derülni, hogy korábban oktatóként fellépő kollégánk valójában 44 naplózott merüléssel rendelkező divemaster-jelölt.
A Csomaghoz Bázisunk biztosítja a 30 méternél automatikusan kikapcsoló lámpát, a már vízbeéréskor sziszegő első lépcsőt, valamint a 140 bárnál beragadó nyomásmérőt.

Rendeljen (csekély felárért) extrát! Teljeskörű kiszolgálás: barotraumától dekókamráig! Pánikroham, tudőtágulás, dekompressziós betegség! Biztos hatás már az első kezelés során, pénz-visszafizetési garanciával!

emergency_trainingc.jpg

Új Élet Csomag

Igen, Önnek is joga van új személyazonossággal, új helyen, új életet kezdeni! Ne várjon tovább, lépjen Elvis, Dr. Jekyll és Nemo kapitány nyomdokaiba!
A Csomag megrendelése esetén Bázisunk a megjelölt időpontra mentőbúvár tanfolyamot szervez, melynek résztvevői (minimum 2, maximum 4 fő), továbbá a tanfolyamot vezető oktató egybehangzóan fogják állítani a vizsgálat teljes tartama alatt, hogy Ön tökéletes fizikai állapotban, egy képzettségének megfelelő merülésre indult a csoporttal, azonban mintegy 34 méteres mélységben furcsán kezdett viselkedni, végül kőként elmerült a végtelen mélységben, ahová ők – a mentőbúvárokra vonatkozó szabályok betartásával – sajnos nem követhették. Bizonyítékként a csoport tagjai a felszínre viszik az Ön által „hátrahagyott” félpár uszonyt.
Kiegészítőként megrendelhető munkatársaink életszerű megrendülése, alkoholizmusba csapó depressziója.

Végül szeretnénk jelezni, hogy a Bázis személyi állománya egyes tagjainak speciális érdeklődési körére és gyakorlatára tekintettel, kiegészítő, felszíni, mintegy Apres Dive jelleggel kidolgozás alatt állnak a MerKúr illetve a Házasságtörő (HáTöCs) Csomagok is.

Remélem felkeltettük legalább néhányuk érdeklődését és mihamarabb találkozhatunk. Megígérhetjük, hogy bármely szolgáltatást is igénylik, a tökéletes minőség mellett a megszokott gyorsaságot is megkapják, hiszen bennünket nem az idejük, hanem a pénzük érdekel.

*****

Ha olcsón és fáradtság nélkül szeretne eljutni egzotikus környezetbe, színes halakat és madarakat látni, csatlakozzon "Frequent Flyer" programunkhoz!

Frequent flyer1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://papucsallat.blog.hu/api/trackback/id/tr194859127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása